Welkom bij Slagerij van de Pas

Slagerij van de Pas bestaat al ruim 80 jaar in de Hoefstraat. Een begrip in Tilburg e.o. en bekend om zijn kwaliteitsassortiment. Eerste klas rundvlees en geselecteerd varkensvlees (Riellander Pracht en Boerderij Varken). Kip komt van een regionale betrouwbare grossier. Eigen worstmakerij met door de jaren zeer veel bekroningen.

Groot assortiment

Wij bieden u o.a. vele eigengemaakte vleeswaren en worstsoorten, en ook de diverse ambachtelijke patés maken wij nog zelf, laat u verrassen door onze heerlijke grillspecialiteiten, maaltijden en meer dan 40 salades uit eigen keuken (4 maal nationaal saladekampioen).

Voor een feestelijke maaltijd bieden wij u mooie gourmet-, fondue- en barbecueschotels. In 2014 is slagerij Wim van de Pas samengegaan met slagerij Jan van de Pas in Sprang Capelle. Ook hier hoge kwaliteit voor vriendelijke prijzen, met behoud van een ambachtelijke dorpslagerij. Het team in de Hoefstraat in Tilburg en aan het Raadhuisplein in Sprang staan graag tot u beschikking.


Over ons

Passie voor kwaliteit, voor een zeer redelijke prijs, is ons motto. Slagerij van de Pas bestaat in Tilburg al ruim 80 jaar. In 2014 is slagerij Wim van de Pas samengegaan met slagerij Jan van de Pas in Sprang Capelle. Eerste klas rundvlees en geselecteerd varkensvlees (Boerderij Varken en Riellander Pracht). Kip komt van een regionale betrouwbare grossier. Eigen worstmakerij met door de jaren zeer veel bekroningen. 

Wij bieden u o.a. vele eigengemaakte vleeswaren, worstsoorten, diverse ambachtelijke patés, heerlijke grillspecialiteiten, maaltijden en salades uit eigen keuken.Voor een feestelijke maaltijd bieden wij u mooie gourmet-, fondue- en barbecueschotels.

Contact

Topslager van de Pas | Tilburg
Hoefstraat 167
5014NK Tilburg
Telefoon: 013-5425985

Topslager van de Pas | Sprang Capelle
Raadhuisplein 8
5161 CG Sprang Capelle
Telefoon: 0416-277963

E-mail: wimpas@planet.nl